Analitikák

CímSzerzőOldalszámKieg.adatokMegjegyzésTárgyszavak
A zöldségtermesztés fejlődése és a fajtahasználatKapás Sándorp. 6-10.
A zöldségfajták betegségei elleni küzdelemKapás Sándorp. 11-13.
A betegségek fellépését befolyásoló környezeti tényezőkKapás Sándorp. 14-15.
A zöldségnövények fajtaválasztékaKapás Sándorp. 16-20.
A fajtaválaszték fejlődésének tervezése és felméréseTomcsányi Pálp. 21-39.
A fajtakísérletezés és fajtaminősítésKapás Sándorp. 40-46.
Zöldségnövények fajtáinak fenntartása és szaporításaMozsár Kálmánp. 47-58.
A paradicsomGyőri Lajosnép. 59-84.
Étkezési paprikaTuza Sándorp. 85-118.
FűszerpaprikaGerendás Károlyp. 119-132.
TojásgyümölcsGyőri Lajosnép. 133-135.
ZöldborsóKapás Sándorp. 137-159.
ZöldbabKapás Sándorp. 160-172.
UborkaTuza Sándorp. 173-189.
Dinnye- és tökfélékZatykó Lajosnép. 190-217.
KáposztafélékFaragó Lászlóp. 219-254.
GyökérzöldségekBogdán Istvánnép. 255-291.
LevélzöldségekTuza Sándorp. 293-311.
HagymafélékTuza Sándorp. 313-329.
KukoricaMártonffy Bélap. 331-345.
GombafélékSzabó Istvánp. 347-365.
Különleges zöldségfélékTuza Sándorp. 367-380.